LIA College Oktatási Központ Technikum - OKJ Képzések Budapesten

Szakma és nyelvvizsga 2 tanév alatt, diákigazolvány, és 20 éves korig családi pótlék

Dr. Koncz Kornélia

Kedves Barátom!

Sok szeretettel üdvözöllek oldalunkon! Dr. Koncz Kornélia vagyok, a LIA Iskola főigazgatója. Ha szeretnél piacképes OKJ-s szakmát, valamint nyelvvizsgát is szerezni 2 tanév alatt, akkor ez az oldal Neked szól!

A 2021/2022-es tanévtől a LIA Iskola bővül, neve Focus Szakképző Iskola, Technikum és Oktatóközpontra változik, terveink szerint jelentősen nő a képzési kínálat a munkaerőpiacon keresett szakmák irányába.

Egy érettségi ma már munkavállalás szempontjából nem sokat ér, gondolom ezt te is tudod. Valamilyen képesítés mindenképpen kell, ha egy jobb állást akarsz betölteni. Ez az oldal pontosan ebben segít Neked!

Azon gondolkozol, hogyan tudnád hatékonyan kihasználni érettségi utáni éveidet? Esetleg továbbképeznéd magad? Nem vettek fel egyetemre vagy főiskolára? Van egy nagyszerű ajánlatunk a számodra, amellyel akár 2 tanév alatt szerezhetsz szakmát és nyelvvizsgát! A képzéseinket felsőfokú tanulmányaid mellett is végezheted, ha össze tudod egyeztetni az órarendeddel.

Nappali tagozaton hétfőtől pénteking 8.00-13.00 óra között vagy 14.00-19.00 óra között történik az oktatás. A nappali tagozatra 25 éves korig lehet jelentkezni.

Esti tagozaton hetente 2 alkalommal 17.00-21.00 óra között tart az oktatás. Esti tagozatra korhatár nélkül lehet jelentkezni!

Miért érdemes minket választani?

2021-es államilag támogatott képzéseink

2021. szeptember elején az alábbi képzéseket indítjuk Budapesten:

Régi OKJ képzések, melyek már nem indulnak, mert új képzések váltották fel őket:

A beiratkozás feltételei

Nappali tagozatra a jelentkezés 25 éves kor előtt lehetséges, tehát aki 2021. szeptember 1-jén még nem töltötte be a 25. életévet, ő jöhet ingyen a nappali tagozat esetében. Esti tagozatra nincs korhatár. Nappali tagozat esetében jár a diákigazolvány. Családi pótlék is jár annak a tanévnek végéig, amely tanévben betöltöd a 20. életévedet. Beiratkozáskor nyilatkozatot kell tenni, hogy eddig hány ingyenes OKJ-t végeztél el iskolarendszerű képzésben. Nappali tagozaton csak 1 db OKJ képzés megszerzését támogatja az állam, tehát ha már van nappali tagozaton elvégzett OKJ képzésed iskolarendszerű képzésben, akkor sajnos nappali tagozatra még egyszer már nem jöhetsz ingyenesen. Viszont esti tagozaton 2 db ingyen szakmát is megszerezhetsz.

Beiratkozáskor be kell fizetni egyszeri 25 000 Ft alapítványi működési támogatást. A kozmetikusoknak tankönyvet is kell venni (14000 Ft), valamint a krémek használatára havi 1000 Ft fizetendő. ILCSI referencia kozmetikusokat képezünk. Gyakorlat az iskola saját tanműhelyében. A Turisztikai technikus képzés esetében szintén tankönyvet kell vásárolni a szakmai angol órákhoz.

Jelentkezés

A tanév a nappali tagozatosoknak 2021. szeptember 1-jén kezdődik, az esti tagozatosoknak pedig 2021. szeptember első hetében.

Jelentkezés menete: kattints az alábbi linkre:

Jelentkezés

Dr. Koncz Kornélia főigazgató
Telefon: +36-30-932-2404
E-mail: info@liaiskola.hu
Cím: 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.
Nyitva tartás: A személyes fogadás jelenleg szünetel.