Ingyenes Kozmetikus OKJ tanfolyam Budapesten

Miért érdemes minket választani?

A választásunk a szépségipar felé nem véletlen. Iskolánk kiemelt partnere a méltán világhírű és hungarikumnak számító Ilcsi kozmetikumok forgalmazójának, az Ilcsi Szépítőfüvek Kft.-nek, amelynek termékekeit használjuk is a képzéseink során. A nálunk végzett kozmetikusok egyúttal Ilcsi referenciakozmetikusok is lesznek, amelyről tanúsítványt is kap az, aki sikeres vizsgát tesz. Az oktatóink mindegyike magasan képzett, a szakmájának elismert tagja és képviselője. Szakjainkra hétköznapi és hétvégi képzési formában egyaránt lehet jelentkezni. A gyakorlati oktatás a LIA Oktatási Központ saját tanműhelyében történik!

A tanfolyam rövid leírása

A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc-és testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. A kozmetikus minden tevékenységét egészségügyi szemlélettel és felelősséggel végzi. Maximálisan betartja az egészségügyi és higiéniai szabályokat, ezzel biztosítja a páciens és saját egészségét, testi épségét. A szakképesítés azonosító száma: 54 815 02.

Információk a képzéssel kapcsolatban

Indítás időpontja 2020. február (a jelentkezés folyamatos)
Képzési napok Nappali tagozaton és esti tagozaton indul a képzés
Időtartama 2 év
Díja Egyszeri 25000 Ft. A kozmetikus szakra jelentkezőknek meg kell venni egy tankönyvcsomagot, amely a későbbiekben a munkád során akár kézikönyvként is használható. Ennek az ára kb. 14000 Ft. Venni kell továbbá egy saját sminkkészletet, amelyet a kozmetikus mester utasításai alapján kell összeállítani, valamint a vizsga formaruhát is meg kell vásárolni, de azt csak a két év múlva esedékes szakvizsgára. Havi 1000 Ft-ot kérünk az ILCSI-s speciális hatóanyagú krémek használatára. A gyakorlati órák során kényelmes fehér nadrág, fehér póló és fehér papucs a munkaruha.
Helyszíne 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.

Részletes információk a Kozmetikus OKJ képzésről itt érhetők el.

Ilcsi Szépítő Füvek partner

Iskolánk Ilcsi Szépítő Füvek partner! A kozmetikai tanműhelyeinkben Ilcsi termékeket használhatnak a tanulók, a nálunk végzettek pedig dolgozhatnak Ilcsi referencia kozmetikákban. Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hisznek abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánlják, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tisztelik az élet minden formáját, ezért a termékeik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot. Bővebb információ az Ilcsiről a www.ilcsi.com weboldalon található.

Beiratkozás feltétele

Jelentkezés

További információkért látogass el a főoldalra!

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken (küldd el a nevet, telefonszámot, valamint a választott képzést):

Dr. Koncz Kornélia főigazgató
Telefon: +36-30-932-2404
E-mail: info@liaiskola.hu
Cím: 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 9:00-15:00 (csak munkanapokon)