Kozmetikus technikus OKJ tanfolyam Budapesten 2021/2022-es tanév - államilag támogatott

A kozmetikus technikus képzés már betelt, várólistára tudunk felvenni. Ha szeretnél felkerülni a várólistára, kérünk jelezd felénk.

Ez a képzés a régi kozmetikus OKJ helyett jött létre. 2020-tól a képzés hivatalos neve: kozmetikus technikus.

Miért érdemes minket választani?

A választásunk a szépségipar felé nem véletlen. Iskolánk kiemelt partnere a méltán világhírű és hungarikumnak számító Ilcsi kozmetikumok forgalmazójának, az Ilcsi Szépítőfüvek Kft.-nek, amelynek termékekeit használjuk is a képzéseink során. A nálunk végzett kozmetikusok egyúttal Ilcsi referenciakozmetikusok is lesznek, amelyről tanúsítványt is kap az, aki sikeres vizsgát tesz. Az oktatóink mindegyike magasan képzett, a szakmájának elismert tagja és képviselője. Szakjainkra hétköznapi és hétvégi képzési formában egyaránt lehet jelentkezni. A gyakorlati oktatás a LIA College Oktatási Központ Technikum saját tanműhelyében történik!

A tanfolyam rövid leírása

A kozmetikus technikus az egészséges arc és test szépítésével, ápolásával, állapotának javításával, illetve ennek feltételeinek megteremtésével foglalkozik. Személyre szabott kozmetikai szolgáltatást nyújt. Manuális bőrápoló és szépítő kezeléseket végez és kozmetikus hatáskörébe tartozó elektrokozmetikai eljárásokat alkalmaz. Speciális arc- és testkezelésekkel foglalkozik, valamint az ehhez szükséges feltételeket szakszerűen megtervezi, megteremti, továbbá a szolgáltatás eredményének fenntartásához szükséges kozmetikumokat értékesít. Ideiglenes és hatáskörébe tartozó tartós szőrtelenítési módszereket alkalmaz. A kozmetikai kezeléshez, házi ápoláshoz szükséges anyagokról hiteles információkat ad a vendégeknek. Tanácsot ad otthoni bőrápolásra. A munkafolyamatoknál felelősséggel gondoskodik az egészségügyi, higiéniai és biztonságtechnikai feltételek megteremtéséről, a szabályok betartásáról, ezzel biztosítja a vendég és saját testi épségét, egészségét. A kozmetikus tevékenységgel kapcsolatos vállalkozói, marketing és számlázási tevékenységeket végez. A szakma azonosító száma: 5 1012 21 03.

Részletes információk a Kozmetikus képzésről itt érhetők el.

Információk a képzéssel kapcsolatban

Indítás időpontja 2021. szeptember 1.
Képzési napok Nappali tagozaton és esti tagozaton indul a képzés. Nappali tagozaton hétfőtől pénteking 8.00-13.00 óra között vagy 14.00-19.00 óra között történik az oktatás. A nappali tagozatra 25 éves korig lehet jelentkezni. Esti tagozaton hetente 2 alkalommal 16.00-20.30 óra között tart az oktatás (hétfő és szerda vagy kedd és csütörtök napokon). Esti tagozatra korhatár nélkül lehet jelentkezni!
Időtartama 2 év
Díja Egyszeri 25000 Ft. A kozmetikus szakra jelentkezőknek meg kell venni egy tankönyvcsomagot, amely a későbbiekben a munkád során akár kézikönyvként is használható. Ennek az ára 14000 Ft. Venni kell továbbá egy saját sminkkészletet, amelyet a kozmetikus mester utasításai alapján kell összeállítani, valamint a vizsga formaruhát is meg kell vásárolni, de azt csak a két év múlva esedékes szakvizsgára. Havi 1000 Ft-ot kérünk az ILCSI-s speciális hatóanyagú krémek használatára. A gyakorlati órák során kényelmes fehér nadrág, fehér póló és fehér papucs a munkaruha.
Helyszíne 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.
Ilcsi Szépítő Füvek partner

Iskolánk Ilcsi Szépítő Füvek partner! A kozmetikai tanműhelyeinkben Ilcsi termékeket használhatnak a tanulók, a nálunk végzettek pedig dolgozhatnak Ilcsi referencia kozmetikákban. Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hisznek abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánlják, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tisztelik az élet minden formáját, ezért a termékeik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot. Bővebb információ az Ilcsiről a www.ilcsi.com weboldalon található.

Beiratkozás feltétele

Kozmetikus OKJ Képzés képek

Kozmetikus OKJ Képzés Budapest

Kozmetikus OKJ Képzés Budapest

Kozmetikus OKJ Képzés Budapest

Jelentkezés

További információkért látogass el a főoldalra! Jelentkezéshez kattints az alábbi gombra:

Jelentkezés

Dr. Koncz Kornélia főigazgató
Telefon: +36-30-932-2404
E-mail: info@liaiskola.hu
Cím: 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.
Nyitva tartás: a személyes fogadás jelenleg szünetel.