Kozmetikus OKJ tanfolyam Budapesten

A LIA Oktatási Központ a hazai szakképzés egyik meghatározó alakja immáron 18 éve.

A választásunk a szépségipar felé nem véletlen. Iskolánk kiemelt partnere a méltán világhírű és hungarikumnak számító Ilcsi kozmetikumok forgalmazójának, az Ilcsi Szépítőfüvek Kft.-nek, amelynek termékekeit használjuk is a képzéseink során. A nálunk végzett kozmetikusok egyúttal Ilcsi referenciakozmetikusok is lesznek, amelyről tanúsítványt is kap az, aki sikeres vizsgát tesz. Az oktatóink mindegyike magasan képzett, a szakmájának elismert tagja és képviselője. Szakjainkra hétköznapi és hétvégi képzési formában egyaránt lehet jelentkezni. A gyakorlati oktatás a LIA Oktatási Központ saját tanműhelyében történik!

A tanfolyam rövid leírása

A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc-és testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. A kozmetikus minden tevékenységét egészségügyi szemlélettel és felelősséggel végzi. Maximálisan betartja az egészségügyi és higiéniai szabályokat, ezzel biztosítja a páciens és saját egészségét, testi épségét.

Információk a képzéssel kapcsolatban

Indítás időpontja 2019. szeptember (a jelentkezés folyamatos)
Képzési napok Nappali tagozaton és esti tagozaton indul a képzés
Időtartama 1200 óra
Díja Egyszeri 25000 Ft. A kozmetikusoknak tankönyvet is kell venni, valamint a krémek használatára havi 1000 Ft fizetendő.
Helyszíne 1126 Budapest, Dolgos utca 7-9.

Részletes információk a Kozmetikus OKJ képzésről itt érhetők el.

Miért válassz minket?

Ilcsi Szépítő Füvek partner

Iskolánk Ilcsi Szépítő Füvek partner! A kozmetikai tanműhelyeinkben Ilcsi termékeket használhatnak a tanulók, a nálunk végzettek pedig dolgozhatnak Ilcsi referencia kozmetikákban. Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hisznek abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánlják, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tisztelik az élet minden formáját, ezért a termékeik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot. Bővebb információ az Ilcsiről a www.ilcsi.com weboldalon található.

Beiratkozás feltétele

Jelentkezés

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-30-932-2404
E-mail: info@liaiskola.hu