LIA Oktatási Központ

Dr. Koncz Kornélia

Kedves Barátom!

Sok szeretettel üdvözöllek oldalunkon! Dr. Koncz Kornélia vagyok, a LIA Iskola főigazgatója. Ha szeretnél piacképes OKJ-s szakmát szerezni, akkor ez az oldal Neked szól!

Egy érettségi ma már munkavállalás szempontjából nem sokat ér, gondolom ezt te is tudod. Valamilyen képesítés mindenképpen kell, ha egy jobb állást akarsz betölteni. Ez az oldal pontosan ebben segít Neked!

Azon gondolkozol, hogyan tudnád hatékonyan kihasználni érettségi utáni éveidet? Esetleg továbbképeznéd magad? Van egy nagyszerű ajánlatunk a számodra, amellyel akár 2 tanév alatt szerezhetsz szakmát és nyelvvizsgát! A képzéseinket felsőfokú tanulmányaid mellett is végezheted, ha össze tudod egyeztetni az órarendeddel.

Felnőttképzés

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket a következő képzéseinkre: Gyakorló fodrász és Fodrász (ráépülés), Gyakorló kozmetikus és Kozmetikus (ráépülés), Kézápoló és műkörömépítő, Lábápoló.

Tanulni szeretnék »

ECL nyelvvizsga

Az ECL nemzetközi nyelvvizsgarendszer az Európai Unió nyelveire kidolgozott szabványosított vizsgarendszer, amelyet az ECL Konzorcium működtet. Iskolánk ECL nyelvvizsgaközpont, így lehetőség van nálunk is vizsgázni.

Vizsgázni szeretnék »

Elérhetőség

Iskolánk az ország öt pontján is megtalálható, ezzel lefedve a teljes országot. Megtalálhatsz minket Budapesten, Debrecenben, Gödöllőn, Győrben és Kaposváron is.

Részletek »